ANIMAL FRIENDLY - NATURAL - VEGAN - NO HARMFUL SUBSTANCES - ECO

LIMITED OFFER: Free shipping on all orders
0

Returns

REKLAMACIJA DOSTAVE

Če se je vaš izdelek poškodoval med prevozom ali se ne ujema z vašim naročilom, nam prosim napako javite v roku 48h od dostave paketa.

Prosimo, da nam prek elektronske pošte posredujete fotografijo paketa (kjer je razvidna tudi nalepka) ter prejetega izdelka, na katerem je jasno vidna poškodba ali nepopolna vsebina naročila.

Vašo reklamacijo bomo obravnavali prioritetno in se vam iskreno opravičujemo za nevšečnosti.

ODSTOP OD NAKUPA

V roku 14 dni od dostave imate možnost vrniti izdelek in zahtevati zamenjavo za drug artikel ali vračilo kupnine.

Artikel, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali le delno razrešen.

Znotraj 14 dnevnega roka od dostave nam pišite na elektronski naslov info@negacosmetics.com in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z navodili za reklamacijo. Poslali vam bomo spletni obrazec za vračilo kupnine ali zamenjavo izdelka. Ko boste obrazec izpolnili in oddali boste na vaš elektronski naslov prejeli kopijo tega obrazca v pdf obliki, ki ga je potrebno natisniti in priložiti v paket skupaj z izdelkom, ki ga boste vrnili.

Preden paket odpošljete po navodilih z obrazca, nujno preverite na potrdilu o naročilu ali računu, da ste izdelek kupili v naši spletni trgovini. V primeru, da nam boste poslali izdelek, ki ni iz naše ponudbe oziroma reklamacijo za naročilo, ki ga niste opravili v naši spletni trgovini, ne odgovarjamo za vašo napako in paketa ne bomo vračali.

Od oddaje obrazca imate 14 dni časa, da nam paket pošljete na naslov našega skladišča:

Maneks plus d.o.o., Podgorje 43C, 1241 Kamnik

Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Takoj, ko oddelek za reklamacije prejme vaš paket, vam bomo brezplačno poslali nov izdelek v primeru zamenjave oziroma vrnili kupnino najkasneje v roku 14 dni od prejema, v primeru vračila izdelka.

Seznam artiklov za katera odstop od nakupa ni mogoč oz. je omejen:

  • Čistila, polirne paste, …: Izdelek je mogoče vrniti le v primeru, da ni bila odstranjena zaščitna folija/pečat oz. če še ni bil odprt in uporabljen.
  • Kopalke, perilo: Kopalk in perila zaradi higienskih razlogov ni mogoče vrniti.
  • E-book: E-knjiga je intelektualna lastnina, ki je ni mogoče materialno vrniti (se jo lahko prenese ali kopira), zato za ta artikel menjava ali vračilo kupnine ni mogoče.
  • Set, komplet: Delno vračilo posameznih izdelkov iz kompleta ni mogoče.
  • Darilo: Reklamacija ni mogoča za izdelke, ki jih prejmete kot darilo.

POZITIVNO BODO RAZREŠENI LE ZAHTEVKI, KI USTREZAJO VSEM ZGORAJ NAVEDENIM POGOJEM.

MENJAVA ELEKTRONSKIH NAPRAV V GARANCIJI

V kolikor se je artikel pokvaril oz. ne deluje pravilno, lahko na vse elektronske naprave v naši ponudbi uveljavljate 1 letno garancijo.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe
  • obrabe zaradi uporabe
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla

Artikel mora biti vrnjen v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali le delno razrešen.

POSTOPEK ZA UVELJAVLJANJE REKLAMACIJE ZA IZDELEK V GARANCIJI JE ENAK KOT ZA IZDELKE, KI NISO V GARANCIJI.

POZITIVNO BODO RAZREŠENI LE ZAHTEVKI, KI USTREZAJO VSEM ZGORAJ NAVEDENIM POGOJEM.

cross